Personvern og cookies

I Keolis Norge forplikter vi oss til å ivareta og beskytte personopplysningene til våre ansatte, våre kunder, arbeidssøkere og øvrige interessenter.

Vi behandler den enkeltes personopplysninger i samsvar med den til enhver tids gjeldende lovgivning og vil kun benytte registrerte personopplysninger til formål som er klart definert og saklig begrunnet i virksomheten. Dersom vi registrerer dine personopplysninger hos oss, vil vi ikke oppbevare disse lenger enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet med behandlingen. Vi vil til enhver tid opprettholde administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak som er nødvendig for å beskytte den enkeltes personopplysninger.

Vi samler ikke inn eller lagrer personopplysninger via våre nettsider. Nettsidene inneholder dog koblinger til tredjeparts tjenesteleverandører (eksterne databehandlere), deriblant til våre samarbeidspartnere innen rekruttering til Mobilitetsakademiets vognførerutdanning. Vi deler opplysninger med tredjeparts leverandører med det formål å bistå med håndtering av prosesser innen ovennevnte tjenester.  Våre leverandører vil ha egne personvernerklæringer eller personvernpolicyer og vi anbefaler at du leser igjennom disse.

Keolis Norge har utnevnt et Personvernombud som har som oppgave å sikre at virksomheten følger personopplysningsloven. Dersom du har spørsmål vedrørende innsamling, bruk eller lagring av personopplysninger hos oss, eller dersom du ønsker at vi sletter de opplysninger vi har om deg, kan du ta kontakt med vårt personvernombud via info@keolis.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). En cookie er en fil som lagres i din nettleser, og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og deres samarbeidspartnere kan benytte cookies. Formålet med cookies er blant annet å;

  • Registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet (statistikk)
  • Gjøre det mulig for nettstedet å kjenne igjen faste besøkende fra gang til gang og mellom nettsteder
  • Tilpasse innhold og funksjonalitet på nettstedet
  • Segmentere og målrette markedsføring, slik at annonsene er tilpasset den målgruppen som brukeren tilhører og irrelevant markedsføring kan reduseres
  • Utvikle og forbedre nettstedet

En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren.
Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.