Øystein Gullaksen ny administrerende direktør i Keolis Norge

5. januar, 2021

Mobilitetsaktøren Keolis Norge AS har ansatt Øystein Gullaksen (49) fra Bergen som ny administrerende direktør. I 10 år har selskapet driftet bybanen i Bergen og overtok nylig busskontrakten for Bergen sentrum. Gullaksen kommer fra stillingen som administrerende direktør for Vy Gjøvikbanen, og har tidligere vært regiondirektør for Vy Buss og Posten region vest.

– Vi er veldig glade for å ha ansatt Øystein Gullaksen som ny direktør. Han har tung ledererfaring fra ledende logistikk og transportselskaper, og kjenner kollektivtrafikken og transportsystemene i Bergen og Vestland svært godt, sier Wenche Kjølås, styreleder i Keolis Norge.

– Jeg gleder meg til å bidra til det grønne skiftet innen kollektivtrafikk i Bergen og ser frem til å jobbe sammen med alle de flinke medarbeiderne i Keolis om å levere grønne, trygge og gode kollektivtjenester i regionen, sier Øystein Gullaksen.

Gullaksen starter som administrerende direktør i Keolis senest 1. april 2021. I tillegg til lederjobbene i Vy og Posten, har Gullaksen lang erfaring fra IKEA, som blant annet varehussjef og driftssjef i Bergen.