Møt vår sommer-praktikant, Sarah!

10. juli, 2019
19 år gamle Sarah Desmerges søkte summer internship hos Keolis Norge for å tilegne seg internasjonal erfaring og for å lære mer om strategisk forretningsutvikling og innovasjon.
«Jeg hadde lyst til å oppleve hvordan det er å jobbe i utlandet, spesielt i Skandinavia. Jeg kjenner til Keolis fra hjembyen min, Paris, og synes mobilitetbransjens innovative utvikling er spennende! Jeg har feriert i Norge tidligere noe som vekket interessen min for å bli bedre kjent med den norske forretningskulturen. Etter to uker har jeg allerede lagt merke til ulikheter sammenlignet med den franske forretningskulturen som for eksempel organisasjonsstruktur og etiketter, noe jeg finner veldig interessant.»
Sarah studerer et toårig forberedende studium som kreves i forkant av Business School i Frankrike.  I den forbindelse skal hun skrive en oppgave om Keolis Norges forretningsstrategi med fokus på implementering av FNs bærekrafts mål. Hun har til nå tilbragt tiden ved Keolis sitt nye innovasjonssenter og er ivrig etter å tilbringe hennes siste uke ved Kokstad Depot for å lære mer om hvordan Keolis drifter Bybanen i Bergen.
«Å være praktikant i Keolis Norge gir meg en stor fordel når jeg skal søke videre utdanning i Frankrike. Jeg er svært glad for at jeg har fått denne muligheten.»