Mobilitet – En karrierevei for kvinner

11. mai, 2018

Vi ønsker oss flere kvinner i mobilitetsbransjen og inviterer til en gøyal rekrutteringsdag på Kokstad Depot tirsdag 5 juni!

I tillegg til å lære om vognføreryrket, Mobilitetsakademiet og karrieremuligheter i bransjen og hos Keolis, får du en unik mulighet til å prøvekjøre bybanen! Direktør i Keolis Gry Miriam Olsen kickstarter dagen med en innføring i vårt arbeid for likestilling. Hun vil også dele sine erfaringer som kvinnelig leder i en mannsdominert bransje. Her er det bare til å spisse ørene.

Vår partner A2G tar med visualiseringsbriller sånn at du virkelig skal få opplevelsen av å kjøre bybanen. Vi gleder oss også til å høre Hilde Lekven, administrerende direktør for vår partner Personalhuset Bergen som kommer til å dele sin kunnskap og erfaring fra rekrutteringsbransjen. Vi har flere spennende samarbeidspartnere og gjester som snart blir offentliggjort – Stay tuned!

Vi mener at kvinner kan hvis kvinner vil – Vil du?

Gå til arrangementet på Facebook for å lese mer!

HVEM ER KEOLIS?
Mobilitetsaktøren Keolis er operatør av Bybanen i Bergen. Hver dag sørger våre dyktige vognførere, trafikkoperatører og renholdere for at om lag 45.000 passasjerer daglig får en trygg, punktlig og behagelig reise.

Vi er stolte over å være likestillingssertifisert (GEEIS) og ønsker at våre ansatte skal gjenspeile Norges befolkning. Vi brenner for mangfold og inkludering og tilbyr spennende arbeidsdager og store muligheter innad i bedriften.

Vi skulle gjerne ha hatt med oss flere dyktige kvinner på laget for å få bedre kjønnsbalanse. Hvorfor er det slik at så mange flere menn enn kvinner tiltrekkes av mobilitetsbransjen? Målet med rekrutteringsdagen vår er å spre kunnskap om bransjen og om vognførerutdanningen vår. Vi vil vise at kjønn ikke spiller noen rolle for å bli god vognfører, og for å trives i yrket.

Har du lyst på en gøy og variert hverdag? Bli med oss på tidenes rekrutteringsdag og få en smakebit på livet som vognfører!

PRAKTISK INFO
En egen bybanevogn venter ved byparken kl 12.00 og sammen setter vi kursen mot Kokstad Depot på Kokstadflaten. Etter programmet på depot vil dere bli kjørt tilbake til sentrum. Dette blir ingen vanlig tur/retur med bybanen, for her vil det bli spennende aktiviteter om bord!

Merknad:
Dette arrangementet er rettet mot kvinner, men vi ønsker oss selvsagt også mannlige søkere til vognførerutdanningen vår. Kvinner som deltar på rekrutteringsdagen vil ikke ha et fortrinn i søkerbunken fremfor andre søkere. Målet er å fremme vognføreryrket blant kvinner for å øke andelen kvinnelige søkere og kvinnelige vognførere. Alle er velkommen til å søke. Gå til Mobilitetsakademiet for å lese mer og søke!