Keolis støtter inkludering

12. oktober, 2017

Fredag 6. oktober delte Keolis ut 50 000 kroner i sponsorstøtte til Tertnes Fotball Damer for å støtte lagets videre inkluderingsarbeid. Administrerende direktør i Keolis Norge, Gry Miriam Olsen hadde gleden av å overrekke midlene til laget på Åstveit Idrettspark.

Nytt Keolis-stipend

Tidligere i vår kunngjorde Keolis at de ønsket å bidra i lokalmiljøet ved å støtte et tiltak som fremmer inkludering, mangfold og likestilling. Keolis mottok flere gode søknader, men valget av TFD ble enstemmig vedtatt.

Imponert over inkluderingsarbeidet

Et av tiltakene TFD kunne vise til var initiativet til å holde tegnspråkopplæring for laget for å bedre inkludere to hørselshemmede spillere.

– Vi ble veldig imponerte over inkluderingsarbeidet til Tertnes Fotball Damer. Verdiene til TFD er helt i tråd med Keolis’ egne verdier: We Imagine, We Care, We Commit. Vi gleder oss til å følge med på lagets arbeid videre i året som kommer, forteller Gry Miriam Olsen.

Spillere fra Tertnes Fotball Damer er også med som trenere for Tertnes’ eget Stjernelag for spillere med funksjonsnedsettelser.

– I Tertnes Fotball Damer vektlegger vi bredde og satsing like høyt, og tilrettelegger treningen til den enkeltes forutsetninger og alder. TFD takker Keolis for sponsormidlene som bidrag til vårt videre inkluderingsarbeid, sier leder Pål Hansen.

Last ned pressemeldingen

Last ned bilde