Gry Miriam Olsen går til NHO

18. september, 2020

Hun begynner som regiondirektør for NHO Vestlandet på nyåret.

– Det er en tid for alt. Enhver leder bør spørre seg selv når tiden er inne for å overlate roret til nye krefter. Da jeg begynte i Keolis Norge i 2009 var vi bare to ansatte. I desember så nærmer vi oss 500 flinke og engasjerte medarbeidere. For en reise det har vært! Vi har fått fornyet tillit hos Bybanen for åtte nye år og vunnet kontrakten med nye elektriske busser i Bergen Sentrum. Jeg etterlater meg derfor et Keolis som er godt rustet for fremtiden, sier hun.

Gry tror et lederskifte er sunt for organisasjonen. Hun begynner i NHO i løpet av nyåret 2021.

Keolis Norge går en spennende fremtid i møte som et dynamisk mobilitetsselskap. Selskapet trenger en leder som ser muligheter og som har et brennende ønske om å drive selskapet og visjonen videre. Jeg kommer til å jobbe tett sammen med den nye direktøren for å få en best mulig overgang, forteller Gry, og legger til:

–  Tusen takk for tilliten som styret, de ansatte og våre samarbeidspartnere har vist meg i disse årene. Jeg har gledet meg til hver eneste arbeidsdag!

Takker Gry for innsatsen

Styreleder Wenche Kjølås synes det er synd at Gry slutter og sier hun har gjort en fremragende jobb som leder for Keolis i Norge i snart 10 år.

–  Samtidig forstår vi at hun vil ha nye utfordringer, og vi ønsker henne lykke til med jobben i NHO Vestlandet. Heldigvis blir hun til ut på nyåret, slik at vi får startet oppdraget med kjøring av nye elektriske busser og fortsette den gode kvaliteten på bybanedriften, – og vi får sikret en god overlevering til ny administrerende direktør, sier Wenche.

Prosessen med å finne en erstatter er godt i gang sammen med Keolis Group.

 


Gry Miriam Olsen

 

For spørsmål, kontakt:

Gry Miriam Olsen  +47 959 89 458

Wenche Kjølås + 47 916 24 434