Slide background

Vi er operatør av
Bybanen i Bergen

Vi fokuserer på sikkerhet,
mennesket, opplevelsen og reisen.

Slide background

2010

KOLLEKTIVLØSNINGER SIDEN

28
Vogner

45,000 mennesker
hver dag

VI HAR DREVET BYBANEN I BERGEN
15.000 TIMER HVERT ÅR

NO EDITING intro ex1

Om oss

Effektiv, sikker og miljøvennlig drift gir gode kollektivløsninger

 

Keolis Norge er operatør av Bybanen i Bergen og frakter hver dag ca 37000 passasjerer. Vi fokuserer på sikkerhet, mennesket, opplevelsen og reisen. Våre sikkerhetsstatistikker er en av de beste i Europa og vår kundetilfredshet er høy. Imidlertid arbeider vi kontinuerlig for forbedring og økt sikkerhet.

Vi har en omsetning på 105 MNOK og ca 120 ansatte.

bg image

NO EDITING The field


Menneske . Oppleve . Reise

Values -We Care, We Imagine, We commit.

We Care, We Imagine, We commit.

 

Oversatt til lokale verdier blir da Menneske, Opplevelse, Reise som også er navnene på møterommene våre. Med dette mener vi at vi tar vare på menneske, gjennom ansatte, passasjerer og miljøet.

Vi til byr en reise men ønsker også å skape en opplevelse for kunden. Bybanen er utsmykket med kunst både i vognene og langs traseen. Det er også viktig for oss at kunden føler seg trygg og ivaretatt. Keolis Norge  jobber ambisiøs hver dag for å gi den beste servicen.

Vi forplikter oss til å levere en trygg, pålitelig og punktlig reise. Vi har statistisk en høy pålitelighet og gode score på kundetilfredshet. Keolis Norge har sterkt fokus på sikkerhet og har god dialog med offentlige instanser, slik som de ulike nødetatene,  Jernbanetilsyn Statens havarikommisjon og vår oppdragsgiver Hordaland fylkeskommune og Skyss.

bg image

NO EDITING Parallax Presentation


Tenk som en passasjer

bg image

NO EDITING Typo Presentation


Vi skaper opplevelse

Vår Historie

Vår Historie

 

Keolis norge er operatør av Bybanen light rail i Bergen. Nettverket ble åpnet i 2010. Siden oppstart har Bybanen blitt en stor suksess, driften har økt langt utover prognosen. Kundetilfredsthetsmålinger og sikkerhetsstatistikken har utmerkede resultater. Bergen er Norges nest største by med ca 280 000 innbyggere. I 2013 hadde Bybanen en økning i passasjerer på 13%.

I Juni 2013 åpnet første forlengelse fra Nesttun til Lagunen kjøpesenter, det største i Bergen og det nest største kjøpesenteret i Norge. Dette forlenget linjen på tidligere 9,8 km med 3,6 km. I dag frakter vi ca 35 000 passasjerer om dagen.

I juni 2016 vil ytterligere en forlengelse til Flesland åpnes. Det arbeides også med planer om forelenglese av banen mot Åsane i Nord.Keolis Norge er eid av Keolis Nordic er som er en av Nordens største aktører innen drift av kollektive transportnett, og har siden 2000 drevet bussnettverk og forstadstog i Danmark og Sverige. Selskapet sysselsetter 7.500 mennesker og har en årlig Omsetning på vel 3 milliarder kroner. Keolis SA, med hovedkontor i Frankrike, eier Keolis Nordic. Keolis er en av Europas største aktører innen kollektivtransport. Gjennom sine eierinteresser sysselsetter Keolis. Totalt 55 000 mennesker og omsetter årlig for nærmere 60 milliarder.

Keolis World Wide

Ledergruppen Title

Ledergruppen

 

Gry Miriam Olsen

Gry Miriam Olsen

Adm Dir / CEO
gry.miriam.olsen@keolis.no
+47 959 89 458

John C. Hansen

John C. Hansen

Driftssjef / Chief Operations Officer
john.hansen@keolis.no
+47 959 89 457

Ann Veronica Brekke

Ann Veronica Brekke

Administrativ leder / Administrative manager
ann.veronica.brekke@keolis.no
+47 959 89 456

Erik Eriksen

Erik Eriksen

Erik Eriksen/ CFO
erik.eriksen@keolis.no
+47 959 89 464

NO EDITING MPortfolio

Bybanen Utmerkelser

NO EDITING Clients ex2

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4