Jobb headerJobb & karriere i Keolis


Jobb body

 

For mer informasjon om jobbmuligheter hos Keolis, last ned vår karrierebrosjyre.

For mer informasjon om jobbmuligheter hos Keolis, last ned vår karrierebrosjyre.

Vognfører

I Keolis utdanner vi våre egne vognførere. Som vognfører er du Keolis’ ansikt utad, og ansvarlig for å yte best mulig service for våre passasjerer. Ønsker du å bidra i opplæringen av nye vognførere har du mulighet til å søke om tilleggsfunksjoner til vognførerrollen som kjørerlærer og instruktør.

Andre drifts- og administrasjonsstillinger

Rekruttering til stillinger som trafikkoperatør, trafikkleder, teknisk personell, teamledere samt administrasjonsstillinger skjer gjerne internt. Vi ser nemlig at det ofte er en fordel at våre ansatte – uansett stilling – har vognførerkompetanse og -erfaring.

Med tanke på vår store vekst og ambisjon om å bli en multimodal operatør i i Norge, vil Keolis i tiden fremover ha behov for å knytte til seg ytterligere kompetanse innenfor forretningsutvikling og strategi på flere områder.

Arbeidsmiljø og trivsel

GEEIS-logo

Keolis tilbyr et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Størsteparten av våre ansatte jobber skiftarbeid og i turnus. Dette betyr fleksibel arbeidstid og fritid.
Keolis er sertifisert innen likestilling og har som mål å gjenspeile mangfoldet i Norges befolkningen gjennom våre ansatte.

Internasjonale muligheter

På verdensbasis er Keolis-konsernet leder innen bybanedrift og en av Europas største aktører innen mobilitet. Keolis tilbyr et eget karriereprogram for de som er interessert i internasjonale karrieremuligheter.

Vi samarbeider med:

Trainee Vest
Gronneviken
Ringer i vannet CMYK A2Glogo

Ledige stillinger

Ønsker du å jobbe for oss?

Gå til vår jobbportal for å søke opptak til vår vognførerutdannelse eller for å sende oss en åpen søknad.

Gå til jobbportal

HR kontakt

Kontaktperson vognførerutdanning og karriere

 

Randi Weber

Randi Weber

HR-koordinator
Randi.Weber@keolis.no
+47 959 89 404